12. marraskuuta 2014

Toinen päivä Budapestissä Minttu N.

Tiistaina 11.11 menimme raitiovaunulla numero 37A ja 28 mentiin koululle jossa vaihdettiin työvaatteet ja menimme leikkaamaan kannoja joihin jätettiin 10 senttiä vartta sen jälkeen  käännimme  pistolapioilla kukkapenkkiä sen jälkeen tasoitettiin haravilla ja kerättiin kaikki kannan juurakot pois maasta että siihen voi istuttaa kesäkukkia pääsimme 12.30 syömään koulun ruokalaan söimme alkupalana leipää ja keittoa jonka jälkeen tuli pääruokana kanaa ja riisiä oli hyvää ruokaa lähdimme sen jälkeen hotellille raitiovaunuilla numero 28 ja 37A.

2 kommenttia:

  1. Terveisiä vaan kaikille siellä! Oletteko tavanneet keväällä Kiipulassa käynyttä opettajaa - Alexandraa? Toinen opettaja, Viktoria, onkin vaihtanut työpaikkaa, eikä ole enää Magyar Gyulassa. Millaset säät siellä on ollut? Terveisin Kimmo

    VastaaPoista
  2. Hei! Kevään vierailun yhteydessä tapasimme opet ja opiskelijat. Kerro täältä lämpöisiä terveisiä Alexandralle! Onko kevään opiskelijaryhmästä moni vielä opiskelemassa? Sää on täällä tipikal marraskuun sää, mutta meitä kiinnostaa tietysti se, minkämoinen lämpöaalto siellä vallitsee? Ootteko käyneet jo kylpylässä? Terkkuja kaikille, pitäkää hauskaa!

    T: Timo

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.